اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ استرالیا

ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند. متقاضیان این ویزا، بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، مایلند به استرالیا مهاجرت کنند.درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند. متقاضی باید بتواند حایز شرایط ذیل برای اخذ این ویزا باشد:

 

فرآیند ویزا استرالیایی ماهر

ویزای  مستقل (زیر کلاس ۱۸۹) براساس فرآیند درخواست سه مرحله است.

 

مرحله ی ۱

مرحله اول فرآیند درخواست شامل تکمیل ارزیابی مهارت با دولت مربوطه است. ارزیابی مهارت های شما وزارت مهاجرت و حفاظت از مرز (DIBP) را قادر می سازد تا در صورت داشتن مهارت لازم در شغل مورد نظر خود , برای استخدام  در استرالیا، اقدام  کنید.

مشاورین پارس ویزا اماده ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه نحوه اخذ پذیرش و روادید به شما عزیزان میباشد.همین حالا برای اخذ ویزای تحصیلی با ما تماس بگیرید : 07136341895

مرحله ۲

هنگامی که شما یک ارزیابی مهارت مثبت دریافت کرده اید، باید از طریق SkillSelect  به صورت کتبی اعلام کتید که شما می توانید این کار را در خارج از استرالیا انجام دهید.

 

مرحله ۳

هنگامی که شما دعوت نامه درخواست (ITA) را صادر کردید، می توانید به مرحله DIBP برنامه ادامه دهید، جایی که می توانید درخواست نهایی و کامل خود را که توسط DIBP تایید شده است ارائه دهید تا بتوانید ویزا را اعطا کنید. برای این ویزا، از  روش  پردازش اولویت  (برتری )استفاده می شود. آنها تعیین می کنند که در آن گروه، برنامه های کاربردی را بدون در نظر گرفتن زمان ارائه دهند .

 

شرایط ویزای استرالیا

متقاضی موفق  به دریافت  یک ویزای    ۵  ساله برای زندگی و کار در استرالیا است. شما فقط باید در استرالیا برای ۲ سال از ۵ سال زندگی کنید تا ویزا  برای ۵ سال دیگر مجددا صادر شود. همچنین شما می توانید ۴ سال متوالی در استرالیا زندگی کنید و  در صورت واجد شرایط  برای  شهروندی اقدام کنید . اگر در خواست شما برای شهروندی پذیرفته نشد ، با این حال، باید برای گرفتن ویزای اقامت دائم  تا قبل از اینکه اصل اول (ویزای  ۱۸۹ کاری  )منقضی شود برای سفر به استرالیا و از استرالیا درخواست دهید. برای واجد شرایط بودن برای این باید نشان دهید که ۲ سال به طور قانونی در استرالیا زندگی کرده اید یا اینکه ارتباطات شخصی، فرهنگی یا تجاری با استرالیا دارید.

 

برای ارزیابی اینکه آیا شما می توانید یک ویزای مستقل ماهر استرالیا (زیر رده ۱۸۹) به عنوان یک مهاجر بسیار ماهر واجد شرایط باشید، یک ارزیابی آنلاین انجام دهید.

 

برای  اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

 

سن او زیر ۵۰ سال باشد.

در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:

در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶ را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.

در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.

از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.

در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا (جدول MLTSSL)، در خواست خود را ارایه دهد.

ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه بسته به سازمان موردنظر زمان نیاز دارد. برای انجام ارزیابی مدارک، اغلب اوقات احتیاج به مدرک زبان دارید. لیست رشته ها به همراه سازمان ارزیابی کننده آنها         لیست سازمان های ارزیابی مدارک.

طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد.

جدول امتیاز بندی

متقاضی پیش از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.

سن        ۱۸-۲۴ سال         ۲۵

۲۵-۳۲ سال         ۳۰

۳۳-۳۹ سال         ۲۵

۴۰-۴۴ سال         ۱۵

نمره‌ی زبان         نمره‌ی ۶ به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل  ۰

نمره‌ی ۷ به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل  ۱۰

نمره‌ی ۸ به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل  ۲۰

سابقه کار خارج از استرالیا   سه سال سابقه کار مرتبط     ۵

پنج سال سابقه کار مرتبط     ۱۰

هشت سال سابقه کار مرتبط   ۱۵

سابقه کار داخل استرالیا       یک سال سابقه کار مرتبط    ۵

سه سال سابقه کار مرتبط     ۱۰

پنج سال سابقه کار مرتبط     ۱۵

هشت سال سابقه کار مرتبط  ۲۰

مدرک تحصیلی    دکتری    ۲۰

فوق لیسانس و لیسانس         ۱۵

فوق دیپلم و مدارک افتخاری معادل       ۱۰

تحصیل در استرالیا هر مدرک تحصیلی که داخل استرالیا صادر شود  ۵

دیگر فاکتورها      امتیاز همسر         ۵

مدرک مترجمی ناتی            ۵

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا    ۵

اسپانسری           اسپانسری ایالتی برای ویزای ۱۹۰     ۵

اسپانسری خویشاوندی و مناطق دور‌افتاده برای ویزای ۴۸۹ ۱۰

 

 

مدارک لازم اقامت استرالیا از طریق ویزای کلاس ۱۸۹:

 

مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)

مدرک زبان انگلیسی

مدرک پرداخت هزینه

عقدنامه در صورت تاهل

کارت پایان خدمت برای آقایان

عکس

سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته

کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….

گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزییات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت

فیش حقوقی بویژه در مشاغل دولتی

تمامی مدارک تحصیلی، دییلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.

گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوپیشینه پلیس

 

نظرات بسته شده است.