ویزای مولتیپل کانادا چیست؟

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو مزیت مهم است که در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد:

 

مزیت های ویزای بلند مدت مولتی ۵ ساله کانادا

٫۱اولین مزیت ویزای مولتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.

۲٫از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف

 

توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.

اعتبار ۴ ساله ویزای مولتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند.

طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می شود:

 

افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کاناداسفر می کنند.

پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

 

البته باید بدانید هیچ تضمینی برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت کانادا است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

 

چگونه ویزای مالتیپل کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.

 

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی  تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت مربوطه برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی نامه ای به وی ارسال می شود و در آن به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

 

دارندگان ویزای مولتیپل می توانند به طور متعدد وارد  کانادا شود.

 

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

پاسپورت معتبر و عکس پاسپورتی

مدارک تمکن مالی

دعوتنامه از فرد یا سازمانی در کانادا

پر کردن فرمهای ویزا

پرداخت هزینه های قانونی مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور کانادا

انجام انگشت نگاری سفارت کانادا. سفارت کانادا در تهران برای انگشت نگاری خدماتی ندارد.

سایر مدارک تکمیلی که نشان دهنده وجود tie یا همان وابستگی شما به کشور خودتان است که به نوعی آفیسر را قانع میکند که شما پس از اخذ ویزای مسافرتی کانادا به کشور خود باز خواهید گشت.

 

ارائه کامل سوابق شغلی اعم از نامه های اشتغال به کار و فیش حقوقی و مرخصی

ارائه کامل اسناد مربوط به دارایی های شما

رکورد ویزای های شما به کشورهای قبلی

 

برای دریافت ویزای مولتی ۵ساله کانادا علاوه بر مدارک فوق مدارک زیر را نیز نیاز دارید:

۱٫مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا

۲- گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

۳٫ بیمه یک ساله برای متقاضی

۴٫ ارائه نتیجه آزمایشات متقاضی از طرف پزشکان مورد تایید.

 

مشاورین پارس ویزا اماده ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه نحوه اخذ پذیرش و روادید به شما عزیزان میباشد.همین حالا برای اخذ ویزای تحصیلی با ما تماس بگیرید : 07136341895

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *