ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا در بین متقاضیان مهاجرت به کانادا به طور ویژه ای محبوب میباشد. علاقه مندان به اخذ ویزای کار کانادا معمولا در انتخاب خود با مسائلی من جمله: ویزای کار کانادا ۲۰۱۷ ، لیست مشاغل مورد نیاز در کانادا،شرایط ویزای کار کانادا، مقایسه ویزای کار کانادا با ویزای کار استرالیا، مدارک مورد نیاز ویزای کار کانادا و سایت های کاریابی در کانادا مواجه میگردند که به طور قطع جهت موفقیت، بایستی پس از کامل کردن اطلاعات خود در این زمینه پروسه مهاجرتی خود را آغاز نمایند. همزمان با رشد اقتصاد در کشور کانادا و افزایش متوسط سن نیروی کار این کشور، نیاز به نیروی کار متخصص و زبده در کانادا بیش از پیش احساس می شود. در نتیجه دولت این کشور برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار کانادا، به دنبال جذب نیروهای متخصص خارجی از سراسر جهان می باشد. به همین منظور، پروژه بکارگیری نیروی متخصص (FSWP) راه اندازی شده تا با ارائه ویزای کاری کانادا، به جذب نیروی مورد نیاز خود بپردازد.


چرا باید به کانادا مهاجرت کنم؟

دلایل بسیاری برای مهاجرت به کانادا و اشتغال در آن وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
• اقتصاد بسیار قوی
• مالیات اندک
• هزینه های پایین زندگی
• امکانات فوق العاده برای تحقیق و نوآوری
• کیفیت بالای زندگی

در ادامه با شرایط و مراحل اقدام جهت اخذ ویزای کاری کانادا آشنا خواهیم شد.
توجه داشته باشید که از سال ۲۰۱۵، پروژه بکارگیری نیروی متخصص (FSWP) از طریق سیستم ورود سریع (Express Entry) مدیریت می شود و متقاضیان اخذ ویزای کاری کانادا جهت ارائه درخواست خود باید به این سیستم مراجعه نمایند.


سیستم ورود سریع (Express Entry)

سیستمی است مبتنی بر امتیاز دهی که برای موفقیت در آن، فرد متقاضی باید با مراجعه به وبسایت سفارت کانادا وارد این سیستم آنلاین شود و پس از بررسی شرایط وی توسط سیستم و کسب حداقل امتیاز ۶۷ از ۱۰۰ ، در مرحله اول که اصطلاحا از آن به عنوان ورود به pool یاد می شود درخواست مهاجرت کاری خودرا به اداره مهاجرت کشور کانادا ارائه دهد و منتظر نتیجه خروج از pool و ورود به مرحله دوم باشند . برای ورود به مرحله دوم معمولا اولویت با افرادی است که دارای پیشنهاد شغلی باشند .

  • شرایط کلی متقاضیان:• موفقیت در آزمون زبان رسمی کشور کانادا (انگلیسی یا فرانسوی).<br /> • داشتن سابقه کار تمام وقت به مدت حداقل یک سال.<br /> • مدرک تحصیلی معتبر و مورد تأیید توسط دولت کانادا.<br />

نحوه امتیازدهی در مرحله اول در سیستم ورود سریع (Express Entry)

فاکتور انتخابحداکثر امتیاز
مهارت در زبان انگلیسی/فرانسوی28
تحصیلات25
سابقه کار15
سن12
انتخاب و هماهنگی شغل مورد نظر در کانادا10
سازگاری10
مجموع امتیازات100

نمره قبولی: ۶۷ از ۱۰۰

هزینه های مربوط به سیستم ورود سریع (Express Entry)

علاوه بر کسب امتیاز قابل قبول، به منظور اخذ ویزای کاری کانادا فرد متقاضی باید سرمایه مالی مورد نیاز جهت شروع زندگی در کانادا را برای خود و خانواده اش داشته باشد که شرح آن را در جدول زیر مشاهده می نمایید:

تعداد اعضای خانواده مبلغ مورد نظر (به واحد دلار کانادایی)

تعداد اعضای خانوادهمبلغ مورد نظر (به واحد دلار کانادایی)
1 نفر12.300$
2 نفر15.312$
3 نفر18.825$
4 نفر22.856$
5 نفر25.923$
6 نفر29.236$
7 نفر و بیشتر32.550$

هزینه بررسی درخواست

درخواست فرد متقاضی550 دلار کانادایی
همسر550 دلار کانادایی
فرزند کمتر از 19 سال150 دلار کانادایی

علاوه بر هزینه های فوق، فرد متقاضی باید هزینه های مربوط به آزمایشات پزشکی، گواهی عدم سوءپیشینه قضایی و آزمون زبان را نیز پرداخت نماید.

پس از کسب امتیاز قابل قبول، برای انجام مراحل بعدی و ارائه درخواست خود به مدارک ذیل نیاز خواهید داشت:

• پاسپورت

• مدارک سفر

• مدارک هویتی اعم از شناسنامه

• نتیجه آزمون زبان

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام درخصوص سیستم ورود سریع (Express Entry) می توانید با مشاورین پارس ویزا در تماس باشید.


اخذ ویزای کاری استان کبک

جای تعجب نیست که بسیاری از مهاجران کانادا، کبک را برای زندگی و کار انتخاب می کنند. از جمله دلایل این انتخاب می توان به جمعیت زیاد مهاجران این استان، شهرهای فوق العاده مدرن و زیبا از جمله مونترال، اقتصاد بسیار قوی، فرهنگ منحصر بفرد و استانداردهای بالای زندگی در کبک اشاره کرد.
قوانین ویژه ای برای متقاضیان اخذ ویزای کاری کبک وجود دارد. پیش از هر چیز باید:
• فرد متقاضی درخواست خود را به دولت کبک ارائه دهد.
• در صورت موافقت دولت، نوع ویزای فرد (مهاجرت، کاری، پناهندگی و یا شهروندی) تعیین می گردد.
شرایط لازم جهت اقدام
• برخورداری از سلامت جسمی و روحی مناسب
• عدم سوء پیشینه قضایی
• دانش زبانی
• مهارت و تخصص لازم جهت کار
مراحل اقدام
• مراجعه به وبسایت اداره مهاجرت کبک و ارائه درخواست
• در صورت موافقت با درخواست، فرم های مربوطه باید تکمیل گردد
• پرداخت هزینه بررسی درخواست
• پرداخت هزینه های جانبی (آزمایشات پزشکی و گواهی عدم سوءپیشینه قضایی)
• ثبت نهایی درخواست
هزینه بررسی درخواست

درخواست فرد متقاضی757 دلار کانادایی
همسر162 دلار کانادایی
فرزند وابسته162 دلار کانادایی

پس از ارائه درخواست، اداره مهاجرت کانادا به شما اطلاع خواهد داد که:
• فرم درخواست به درستی تکمیل شده است یا خیر
• هزینه بررسی درخواست به طور کامل پرداخته شده است یا خیر
• مدارک ارسالی کامل بوده است یا خیر.
سپس باید منتظر تأیید نهایی بمانید تا اقدامات بعدی اطلاع داده شود.

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام درخصوص پروسه اخذ ویزای کاری استان کبک می توانید با مشاورین پارس ویزا همراه شوید.


اخذ ویزای کاری استان ساسکاچوان

جهت اخذ ویزای مهاجرت کاری ساسکاچوان نیز باید از طریق سیستم ورود سریع (Express Entry) اقدام نمایید و امتیاز قابل قبول را کسب کنید. در صورت کسب امتیاز مورد نیاز، باید اقدامات زیر را انجام دهید:
• آماده سازی تمام مدارک مورد نیاز و تکمیل فرم های ضروری
• بررسی و سامان دهی درخواست و اطمینان از تکمیل بودن مدارک
• مراجعه به وب سایت اداره مهاجرت ساسکاچوان به آدرس : www.immigration.saskatchewan.ca و ارائه مدارک و ثبت درخواست
• پرداخت هزینه های بررسی درخواست
هزینه بررسی درخواست

درخواست فرد متقاضی1.040 دلار کانادایی
همسر1.040 دلار کانادایی
فرزند وابسته150 دلار کانادایی

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام درخصوص پروسه اخذ ویزای کاری استان ساسکاچوان می توانید با موسسه حقوقی عدالت نگاران در ارتباط باشید.


مهاجرت به کانادا از طریق برنامه Start Up

برنامه جذب مهاجر start up افرادی را مورد هدف قرار داده است که قصد کار و زندگی در کانادا را داشته و یکی از ویژگی های زیر را دارا می باشند:
• فرد از خلاقیت و نوآوری بالایی برخوردار است
• توانایی ایجاد شغل برای شهروندان کانادایی را دارد
• توانایی کار در مقیاسی جهانی را دارا می باشد

شرایط لازم
پیش از اقدام جهت ارائه درخواست، باید سازمان معتبری را بیابید که از شما و کارتان حمایت کند. در صورت موفقیت در این امر، سازمان مورد نظر برایتان تأییدیه پشتیبانی فراهم می نماید که باید همراه با درخواست نامه خود، این تأییدیه را نیز ارائه دهید.
• فرد متقاضی باید حداقل ۱۰% از حق مالکیت تجارت مورد نظر را دارا باشد
• فرد متقاضی به همراه سازمان جذب کننده باید روی هم ۵۰% از حق مالکیت تجارت مورد نظر را دارا باشند
• کسب نمره قابل قبول در آزمون زبان (انگلیسی یا فرانسوی) که مهارت های: صحبت کردن، گوش دادن، نوشتن و خواندن مورد ارزیابی قرار می گیرند.
• دارا بودن سرمایه مالی کافی برای شروع زندگی د رکانادا

مراحل اقدام
پس از یافتن یک سازمان مناسب و برخورداری از شرایط لازم، باید مراحل زیر را طی کنید:
• تکمیل فرم و مدارک لازم و ارائه آن به اداره مهاجرت کانادا
• پرداخت هزینه های بررسی درخواست طبق جدول زیر:

درخواست فرد متقاضی1.540 دلار کانادایی
همسر1.040 دلار کانادایی
فرزند وابسته150 دلار کانادایی

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام درخصوص پروسه اخذ ویزای کاری از طریق برنامه Start up می توانید با مشاورین پارس ویزا در ارتباط باشید.


خاتمه

در نهایت می توان گفت با توجه به اهمیت بالایی که کشور کانادا برای مهاجران خود قائل است و وجود فرصت های زیاد اشتغال زایی در این کشور، سطح بالای سیستم آموزشی و درمانی موجود در کشور ، آزادی های فردی و اجتماعی و…. آینده درخشانی در انتظار افرادی است که کانادا را برای مهاجرت و زندگی انتخاب می کنند.

**عمده مطالب این مقاله از وبسایت www.canada.ca ، www.ci.gc.ca و www.saskatchewan.ca برگرفته شده است**