سرمايه گذاری در پرتغال

سرمايه گذاري در پرتغال

اخذ اقامت دائم اروپا با سرمايه گذاري در پرتغال برای علاقه مندان به اروپا امکان زندگی و فعالیت آزادانه در کشورهای حوزه شنگن را فراهم مینماید. با کمترین سرمایه در برنامه گلدن ویزای پرتغال از طریق خرید ملک یا شرکت در پروژه های ساختمانی اقامت دائم اروپا را دریافت نمایید. گروه مشاورین پارس ویزا (عدالت نگاران) با بهره مندی از به روز ترین قوانین مهاجرت به پرتغال، در شیراز و جنوب کشور، آماده خدمات رسانی و ارائه مشاوره رایگان مهاجرت در شیراز، به شما عزیزان در باب سرمايه گذاري در پرتغال و تغییر قوانین گلدن ویزا میباشد.

نگاهی اجمالی به سرمایه گذاری در پرتغال

  • سرمایه گذاری ۳۵۰ هزار یورو در بازسازی هتل در پرتغال
    • اخذ اقامت شنگن و پرتغال در کمتر از ۵ ماه
    • بازگشت سرمایه پس از ۵ سال
    • سود سالیانه معادل ۴ درصد
    • سفر بدون ویزا به ۱۵۵ کشور جهان
    • تضمین از طرف دولت پرتغال

موسسه عدالت نگاران نماینده رسمی در زمینه اخذ اقامت پرتغال

جهت اطلاعات بیشتر با نماینده رسمی تماس حاصل فرمایید:      ۰۹۱۲۲۰۴۷۲۳۲

مشاوره آنلاین در تلگرام 

اطلاعیه مهم: با توجه به اتمام ظرفیت بازسازی هتل به مبلغ ۲۸۰ هزار یورویی، از این به بعد فقط سرمایه گذاری در بازسازی هتل به مبلغ  ۳۵۰ هزار یورویی امکان پذیر است.


درباره پرتغال

پرتغال یکی از کشورهای قدیمی اروپاست که با مساحت ۹۲,۰۹۰ کیلومتر مربع در جنوب غربی اروپا قرار گرفته و پایتخت آن لیسبون است. زبان رسمی این کشور پرتغالی است و زبان های غیر رسمی رایج آن انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی است. دین مردم پرتغالی مسیحیت از شاخه کاتولیک رومی است. نوع حکومت پرتغال جمهوری است. واحد پول پرتغال یورو می باشد.


۱- گلدن ویزا پرتغال چیست؟

سرمايه گذاري در پرتغال و یا برنامه گلدن ویزا توسط مقامات پرتغالی برای سرمایه گذاران خارجی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا به منظور دریافت مجوز اقامت معتبر در پرتغال، ارائه شده است. سرمايه گذاري در پرتغال تحت برنامه گلدن ویزا، شهروندان غیر اتحادیه اروپا به سادگی با سرمایه گذاری های قانونی واجد شرایط برای دریافت مجوز اقامت در پرتغال هستند. این اجازه اقامت، اجازه می دهد که سرمایه گذار و اعضای خانواده اش در پرتغال زندگی کنند و آزادانه به اکثریت قریب به اتفاق کشورهای اروپایی (فضای شنگن) سفر کنند.
سرمايه گذاري در پرتغال و یا گلدن ویزا، برنامه ای بسیار ساده و انعطاف پذیر با الزامات قانونی ساده و روشن برای جذب سرمايه گذاري در پرتغال است. این برنامه با کاهش و به حداقل رساندن شرایط اقامت، به وضوح یکی از جذاب ترین برنامه های اقامت برای سرمایه گذاران در جهان است.


۲ – به کدام نوع سرمایه گذاری ها تحت قوانین گلدن ویزا اجازه داده می شود؟

برنامه سرمايه گذاري در پرتغال گلدن ویزا شامل انواع سرمایه گذاری ها می شود. در نتیجه، انواع مختلف سرمایه گذاری در حال حاضر برای برنامه گلدن ویزا واجد شرایط هستند:
الف) سرمایه گذاری در املاک:

  • خرید ملک با قیمت بیش از € ۵۰۰،۰۰۰؛
  • خرید ملک با قیمت بیش از € ۳۵۰،۰۰۰ - برای املاکی که قدمت بیش از ۳۰ سال دارند یا در مناطق بازسازی شهری واقع شده اند.

ب) سرمايه گذاري در پرتغال در پایتخت:

  • انتقال بودجه بیش از € ۱،۰۰۰،۰۰۰
  • انتقال بودجه بیش از € ۳۵۰،۰۰۰ برای فعالیت های پژوهشی؛
  • انتقال بودجه بیش از ۲۵۰،۰۰۰ یورو برای فعالیت های هنری یا فرهنگی؛
  • انتقال بودجه بیش از ۵۰۰،۰۰۰ یورو برای سرمایه گذاری شرکت های کوچک و متوسط.

پ) ایجاد شغل

  • ایجاد حداقل ۱۰ شغل؛

لازم به ذکر است که تنها سرمایه گذاری های انجام شده پس از ۸ اکتبر ۲۰۱۲ واجد شرایط برای سرمايه گذاري در پرتغال در برنامه گلدن ویزا می باشند.


۳ – اعتبار گلدن ویزا برای چه مدت است؟

سرمايه گذاري در پرتغال و گلدن ویزا پس از صدور مجوز برای یک دوره ۱ ساله معتبر خواهد بود و پس از آن برای دوره های ۲ ساله تمدید خواهد شد.


۴ – الزامات کلی سرمایه گذاری برای گلدن ویزا چیست؟

سادگی برنامه سرمايه گذاري در پرتغال و یا گلدن ویزا این است که الزامات کمی از سرمایه گذار خواسته می شود. بر اساس برنامه گلدن ویزا سرمایه گذار باید برای الزامات عمومی همه نوع سرمایه گذاری را داشته باشد و همچنین باید با الزامات خاص هر نوع سرمایه گذاری که واجد شرایط آن است، مطابقت داشته باشد.
به طور کلی، تمام سرمایه گذاران باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • حفظ سرمایه گذاری حداقل به مدت ۵ سال
  • منابع سرمایه گذاری باید خارج از کشور باشد
  • ورود به پرتغال با یک ویزای معتبر شینگن
  • عدم مراجع در مهاجرت پرتغال و خدمات شنگن
  • عدم محکومیت جرایم مربوطه
  • حداقل اقامت در پرتغال: ۷ (هفت) روز در سال اول و ۱۴ (چهارده) روز در دوره بعدي دو ساله


۵ – ویژگی های خاص برای هر نوع سرمایه گذاری واجد شرایط چیست؟

هر نوع سرمایه گذاری واجد شرایط دارای مشخصات خاصی به شرح زیر است:
خرید ملک
الف) سرمایه گذاری در ملک بیش از ۵۰۰۰۰۰ یورو

  • حداقل سرمایه گذاری € ۵۰۰،۰۰۰
  • خرید یک یا چندین ملک
  • همه نوع ملکی میتوان خرید
  • آزادی برای اجاره دادن ملک خود
  • در صورت سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت، ممکن است ۲۰٪ (€ ۴۰۰،۰۰۰) کاهش یابد

ب) انتقال وجوه

  • انتقال بیش از € ۱،۰۰۰،۰۰۰

– حداقل سرمایه گذاری ۱ میلیون یورو
– وجوه انتقال از خارج از کشور به یک بانک در پرتغال
– آزادی کامل برای سرمایه گذاری
– امکان استفاده از وجوه برای سرمایه گذاری در سهام شرکت ها

  • اختصاص حداقل ۳۵۰٫۰۰۰ یورو به فعالیت های تحقیقاتی توسط اشخاصی که بخشی از سیستم علمی و فن آوری ملی هستند

– حداقل سرمایه گذاری بیش از ۳۵۰٫۰۰۰ یورو
– وجوه انتقال از خارج از کشور به یک بانک در پرتغال
– برای استفاده در فعالیت های تحقیقاتی که توسط موسسات تحقیقاتی علمی یا دولتی خصوصی در سیستم علمی یا فن آوری ملی انجام می شود

  • انتقال وجوه حداقل ۲۵۰٫۰۰۰ یورو به سرمایه گذاری یا حمایت از تولید هنری یا بازیابی یا نگهداری میراث فرهنگی ملی

– حداقل سرمایه گذاری بیش از € ۲۵۰،۰۰۰
– وجوه انتقال از خارج از کشور به یک بانک در پرتغال
– سرمایه گذاری در تولید هنری یا حمایت از هنر، برای بازسازی میراث ملی

  • انتقال وجوه حداقل ۵۰۰،۰۰۰ یورو برای خرید واحدهای سرمایه گذاری یا شرکت های سرمایه گذاری کوچک و متوسط

– حداقل سرمایه گذاری بالای € ۵۰۰،۰۰۰
– وجوه باید از خارج از کشور به یک بانک در پرتغال انتقال یابند
– سرمایه گذاری برای خرید سهام در صندوق های سرمایه گذاری و یا در سرمایه گذاری ریسک

پ) ایجاد شغل
– ایجاد حداقل ۱۰ شغل
– بدون حداقل ارزش سرمایه گذاری
– بدون محدودیت در مناطق / فعالیت ها
– تطابق با تعهدات تامین اجتماعی
-امکان کمک های مالی / تشویقی/ مزایا
– در صورتی که سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت انجام شود، مبلغ سرمایه گذاری ممکن است ۲۰٪ (۸ شغل) کاهش یابد


۶ – مزایای اصلی گلدن ویزا چیست؟

برنامه گلدن ویزا، برای سرمایه گذاران مزایای زیر را ارائه می دهد:
– نیاز به گرفتن ویزا برای ورود به پرتغال نیست
– نیاز به گرفتن ویزا برای سفر در اروپا (منطقه شنگن) نیست
– زندگی و کار در پرتغال، حتی با اقامت در یک کشور دیگر
– امکان اقامت برای اعضای خانواده صورت گرفته
– حداقل دوره اقامت
– مالیات کم
– اقامت دائم پس از ۵ سال
– شهروندی بعد از ۶ سال


۷ – منطقه شنگن چیست و چه کشورهایی عضو آن هستند؟

منطقه شنگن یک گروه از ۲۶ کشور اروپایی است که گذرنامه و کنترل مهاجرت را در مرزهای مشترک خود لغو کرده اند. با اجازه اقامت پرتغال، سرمایه گذار حق دارد آزادانه در سراسر کشورهای منطقه شنگن وارد و آزادانه سفر کند.
منطقه شنگن شامل کشورهای زیر است: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس.
رومانی، بلغارستان و کرواسی در حال حاضر کاندید کشورهای عضو شنگن هستند.


۸ – آیا گلدن ویزا اعضای خانواده را هم پوشش میدهد؟

بله طبق برنامه گلدن ویزا اعضای خانواده سرمایه گذار همچنین می توانند درخواست مجوز اقامت از پرتغال را با درخواست «پیوند خانوادگی» دریافت کنند. گلدن ویزا اعضای خانواده، یعنی کودکان، همسر و اعضای خانواده وابسته را پوشش می دهد.
اعضای خانواده نیز پس از ۵ سال اقامت دائم و پس از ۶ سال واجد شرایط شهروندی خواهند شد.


۹ – چگونه سرمایه گذار و خانواده پس از ۵ سال می توانند اقامت دائم را دریافت کنند؟

طبق قانون پرتقال هر فردی که اقامت دائم موقت پرتغال (مثلا ویسای طلایی) را برای مدت حداقل ۵ سال نگه داشته باشد، حق دریافت اقامت دائم در پرتغال را دارد.
سرمایه گذار و اعضای خانواده باید شرایط زیر را برای گرفتن اقامت دائم در پرتغال به کار گیرند:

  • عدم جرایم مربوطه طی ۵ (پنج سال) گذشته
  • دانش پایه زبان پرتغالی
  • اثبات استقلال درآمد / مالی
  • مدارک اقامت در پرتغال


۱۰ – آیا سرمایه گذار و خانواده می توانند شهروندی پرتغالی را بدست آورند؟

قوانین پرتغال همچنین بیان می دارد که هر فردی که به طور قانونی در پرتغال اقامت داشته باشد حداقل ۶ سال (یا تحت عنوان اقامت موقت یا دائمی)، واجد شرایط دریافت شهروندی پرتغالی است.
به منظور دستیابی به شهروندی پرتغالی، سرمایه گذار و اعضای خانواده نیز باید با الزامات زیر مطابقت داشته باشند:
– حداقل ۱۸ سال (یا حداقل ۱۶ سال، اما متأهل یا مسئول قانونی داشته باشد)
– عدم محکومیت به هر جنایت مرتبط
– گذراندن یک آزمون ساده زبان پرتغالی، که برای نشان دادن دانش کافی از زبان خواهد بود


۱۱- چه اسنادی برای دریافت گلدن ویزا درخواست می شود؟

سرمایه گذار باید مستندات زیر را ارائه دهد:

  • پرداخت هزینه اولیه درخواست.
  • اثبات سرمایه گذاری
  • گذرنامه و ویزای معتبر شنگن
  • شماره مالی پرتغال
  • پرونده جنایی از کشور مبدا و یا محل اقامت
  • پرونده جنایی پرتغالی
  • بیانیه ای از اداره مالیات برای اثبات عدم وجود بدهی به مقامات مالیاتی
  • بیانیه ای از -امنیت اجتماعی که عدم بدهی ها به مقامات امنیت اجتماعی را اثبات کند
  • اعلامیه از سرمایه گذار برای تایید انطباق با الزامات سرمایه گذاری
  • بیمه درمانی معتبر در پرتغال (اگر در پرتغال زندگی می کند)


۱۲- اگر اسناد به زبان پرتغالی نیستند. سرمایه گذار باید چه کاری انجام دهد؟

هر سندی که به زبان پرتغالی یا انگلیسی نیست، باید به پرتغالی ترجمه شود. ترجمه باید معتبر باشد


۱۳ – آیا الزامات خاصی برای اسناد صادر شده توسط مقامات خارجی وجود دارد؟

اسناد صادر شده توسط مقامات خارجی قبل از ارائه در پرتغال باید قانونی شوند. این قانونی کردن به معنای به دست آوردن Appostille of the Hague Convention (در صورت لزوم) و یا قانونی کردن توسط خدمات کنسولگری پرتغال است.


۱۴- شماره مالی چیست؟ چرا سرمایه گذار به آن نیاز نیاز دارد و چگونه می توان آن را دریافت کرد؟

شماره مالی یک شماره شناسایی برای مالیات پرتغال است (همچنین به عنوان شماره مالیات شناخته می شود). این شماره برای انجام سرمایه گذاری لازم است.


۱۵ – سرمایه گذار برای گلدن ویزا از کجا باید درخواست خود را مطرح کند؟

هر سرمایه گذار که مایل به درخواست گلدن ویزا می باشد، می تواند درخواست خود را به صورت شخصی یا از طریق نماینده قانونی منصوب شده توسط وی به یکی از موارد زیر ارائه دهد:

  • ثبت نام آنلاین

با ثبت نام آنلاین در وب سایت خدمات خارجیان و مرزها (“SEF”). پس از تکمیل ثبت نام، سرمایه گذار یک رمز عبور دریافت می کند و می تواند به منظور دسترسی به فرم ها و اسناد لازم برای دسترسی آنلاین اقدام کند.

  • حضوری

شخص به صورت حضوری به خدمات خارجیان و مرزها در پرتغال مراجعه میکند.
لازم به ذکر است که سرمایه گذار و اعضای خانواده باید در خدمات خارجیان و اسکان پرتغال حضور داشته باشند تا اثر انگشت، امضا و سایر فرم ها ثبت شود.
شدیدا مشاوره حقوقی یک شرکت حقوقی با تجربه قبل از انجام هر یک از مراحل گلدن ویزا، یعنی قبل از هر نوع سرمایه گذاری یا ارائه هر گونه درخواست یا مدارک، توصیه میشود. مشاورین پارس ویزا با همکاری بزرگترین شرکت سرمایه گذاری دنیا،آماده ارائه مشاوره و خدمات به شما سروران محترم میباشد.


۱۶ – هزینه های مربوط به اخذ ویزای گلدن ویزا چیست؟

گلدن ویزا شامل پرداخت هزینه های زیر می شود (مستقیما به خدمات خارجیان و مرزها (SEF) پرداخت می شود:
الف) هزینه پردازش (درخواست و تمدید) – € ۵۱۷٫۴۰ (به همراه € ۸۰٫۶۰ برای هر عضو خانواده)
ب) صدور اولین گلدن ویزا – € ۵،۱۷۳٫۶۰ برای هر متقاضی
ج) تمدید گلدن ویزا – € ۲،۵۸۶٫۸۰ برای هر متقاضی


۱۷ – مدت زمان درخواست برای پردازش چقدر طول میکشد؟

هنگامی که درخواست به خدمات کشورهای خارجی و مرزها (SEF) ارائه می شود، برای رسیدگی به درخواست، چند ماه طول می کشد.
هنگامی که درخواست پردازش می شود، خدمات خارجیان و مرزها (SEF) با سرمایه گذار یا نمایندگان قانونی سرمایه گذار در پرتغال تماس می گیرند تا پرداخت هزینه های تأیید مربوطه را ادامه دهند.


۱۸ – آیا هیچ دلیلی برای امتناع از صدور گلدن ویزا یا تمدید آن وجود دارد؟

  • بر مبنای سلامت عمومی (این مورد ممکن بر اساس بیماری هایی باشد که توسط سازمان بهداشت جهانی تعیین شده است و یا سایر بیماری های مسری و عفونی یا انگلی برای حفاظت از قلمرو پرتغال )
  • وی حداقل دوره اقامت در پرتغال را رعایت نکرده است
  • سرمایه گذار (یا هر عضو خانواده) تنها در صورتی از گلدن ویزا (یا تمدید آن) منع خواهد شد:
  • وی سرمایه گذاری را برای حداقل دوره ۵ ساله حفظ نکرده است
  • وی یک مرتبه مجازات شده است و مجازاتش زندان بیش از یک سال بوده
  • سرمایه گذار در دوره ای است که پس از حذف معیارهای کشور، ورود به قلمرو پرتغال ممنوع شده است


۱۹ – پس از ۵ سال سرمایه گذاری آیا سرمایه گذار می تواند ملک را به فروش برساند یا پول را به کشور دیگری منتقل کند یا موقعیت های شغلی را متوقف کند؟

بله، سرمایه گذار فقط باید سرمایه گذاری را در طول دوره اعتبار طلایی برای۵ سال نگه دارد.


۲۰- مالیات و هزینه های خرید و مالکیت چیست؟

در پرتغال سه مالیات مربوط به اموال وجود دارد:

  • قابل پرداخت با خرید ملک:

– “IMT” یا “مالیات انتقال دارایی”، که مالیات مربوط به انتقال مالکیت اموال است

  • تمبر مالیاتی

توجه: مقدار دقیق مالیات پرداخت شده با توجه به ارزش واقعی خرید، متفاوت است.

  • قابل پرداخت به صورت سالیانه:

“IMI” یا شورای مالیاتی، مالیات املاک شهری سالانه است؛ بین ۰٫۳٪ و ۰٫۴۵٪ در ارزش مالیات ملک اعمال می شود.


۲۱٫ چه عواید مالیاتی به درآمد حاصل از پرتغال اعمال می شود؟

درآمد اجاره و درآمد ناشی از سرمایه (به عنوان مثال سود، سود سهام، و غیره) در مالیات بر ارزش افزوده محاسبه خواهد شد.
شایان ذکر است که ویزای طلایی پرتغال از ماه جولای ۲۰۱۵ شامل تغییراتی شده است که مشاورین پارس ویزا به صورت رایگان اطلاعات به روز را در اختیار شما قرار خواهند داد.

برچسب ها
3 نظرات
  1. ناشناس

    ممنون اطلاعات کاملی بود

    Reply
    1. www.pars-visa.com

      سلام و تشکر

      Reply
  2. طراحی سایت مشهد

    ممنون خیلی خوب بود

    Reply

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *