تحصیل لیسانس در آلمان
تحصیل لیسانس در آلمان
تمام دانشآموزانی که دبیرستان خود را تمام کردهاند و رویای حضور در مجامع بین المللی را در سر میپرورانند، قطعا به سفر تحصیلی به آلمان فکر کردهاند. این کشور به علت کیفیت بالای آموزشی، داشتن بهترین دانشگاههای دنیا، رفاه بالای و نرخ پایین بیکاری مقصد بسیاری از افراد است. به همین جهت بسیاری از دانشآموزان، تحصیل لیسانس در آلمان را به عنوان گزینهای ایدهآل در نظر دارند.
مقطع کارشناسی در آلمان ۶ تا ۸ ترم است و پس از این مقطع میتوانید به کاری مرتبط با رشتهی خود بپردازید و یا برای مقاطع بالاتر اقدام نمایید. برای اخذ پذیرش دانشگاههای دولتی در این مقطع، شما نیازمند قبولی در آزمون ورودی دانشگاههای ایرانی مورد تأیید آلمان و یا آزمون ورودی دانشگاههای آلمان میباشید. اگر مدرک تحصیلی شما مورد تایید آلمان نباشد و یا سطح زبان آلمانی یا انگلیسی شما در حد پذیرش در دانشگاههای این کشور نباشد، شما میتوانید با شرکت در دورههای فاندیشن و دوره های زبان، نسبت به تحصیل لیسانس در آلمان اقدام نمایید. البته لازم به ذکر است که برای اخذ پذیرش از دانشگاههای آلمان، حداقل مدرک زبان آلمانی سطح A2 یا B1 میباشد و در رابطه با رشتههای پزشکی و امثال آن، داشتن معدل ۲۰ دیپلم ضروری است؛ هرچند در رابطه با سایر رشتهها این سختگیریها وجود ندارد.
شرایط اخذ پذیرش در دانشگاههای آلمان
- پرداخت وجه درخواستی دانشگاه
- اخذ پذیرش از موسسات آموزشی و دانشگاههای معتبر آلمان
- طول دوره تحصیلی باید بیشتر از ۶ ماه و مدت زمان کلاسها باید ۱۸ ساعت در هفته و یا بیشتر باشد
- در صورت پذیرش مشروط، شرایط پذیرش قید شود
- تحصیل به صورت تمام وقت
- اثبات تمکن مالی برای تحصیل و زندگی در آلمان
- تکمیل فرم درخواست ویزا
- پاسپورت معتبر
- ۲ عدد کپی از پاسپورت
- کارت ملی.
- ۲ عدد عکس پاسپورتی.
- ویزاهای شنگن قبلی( در صورت وجود).
- ترجمه رسمی رزومه و ریز نمرات مقاطع قبلی به زبان انگلیسی یا آلمانی.
- مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی.
مدارک لازم ویزای تحصیلی دانشگاههای آلمان
- پاسپورت معتبر و کپی تمام صفحات آن
- تکمیل فرم درخواست اینترنتی
- دو قطعه عکس پاسپورتی
- نامه پذیرش از سوی موسسهی آموزشی مورد نظر
- اثبات تمکن مالی
تحصیل لیسانس در آلمان بدون مدرک زبان
شما برای تحصیل در دانشگاههای آلمان نیازمند تسلط به زبانهای آلمانی یا انگلیسی میباشید. اما آن دسته از عزیزانی که مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه را ندارند، میتوانند همزمان با درخواست ویزای تحصیلی در دانشگاههای آلمان، در دوره های آمادگی زبان این کشور نیز شرکت کنند و از این طریق پذیرش دانشگاه مورد نظر را اخذ نمایند.
شرایط ویزای همراه آلمان
- تمکن مالی کافی برای تأمین هزینههای زندگی خود و همراهی که با شما به آلمان میآید.
- داشتن محل زندگی مناسب برای خود و همراه.
- ازدواج با همسر قبل از اخذ ویزای دانشجویی.
- شرایط سنی مناسب(شما و همسرتان باید بیشتر از ۱۸ سال سن داشته باشید و در صورت داشتنِ فرزند ، سن آنها باید کمتر از ۱۶ سال باشد و در صورت بزرگتر بودن باید از مهارت زبان آلمانی برخوردار باشد).
- همسر شما باید دارای حداقل سطح A1 در CEFR ، و فرزندانتان نیز باید دارای حداقل سطح C1 زبان آلمانی در CEFR باشند.
- در صورت اقدام برای ویزای همراه والدین، والدین شما در صورتی که دارای سن بالایی بوده و یا نیازمند مراقبت باشند، میتوانند ویزای همراه را دریافت نمایند.
- ویزای همراه در صورتی برای اعضای خانوادهتان صادر میشود که شما دارای اجازه حداقل یک ساله باشید.
- به فرزندان متاهل، مطلقه و یا بیوه، ویزای همراه تعلق نمیگیرد.
اجازهی کار در کشور آلمان
یکی دیگر از مسائلی که ذهن هر دانشجویی را به خود مشغول میکند، موضوع هزینهای تحصیل و زندگی در کشور آلمان میباشد. درست است که فاندهای دانشجویی که کشور آلمان به دانشجویان بین المللی اهدا میکند علاوه بر هزینههای تحصیل، بخشی از هزینههای زندگی را نیز پوشش میدهد اما برخی از دانشجویان برای رفاه بیشتر نیازمند انجام کارهای پاره وقت میباشند.
یکی از مزیتهای تحصیل لیسانس در آلمان، اجازهی کار نیمه وقتی است که این کشور به دانشجویان خود میدهد. براساس قوانین مربوطه، شما میتوانید با مهارت داشتن در یک حرفه به شرط داشتن مدرک زبان آلمانی، تا ۲۰ ساعت در هفته را به کار پاره وقت بپردازید و درآمدی ما بین ۸ تا ۱۲ یورو به ازای هر ساعت کار دریافت نمایید. براساس این قانون، دانشجویانی که مجوز کار دانشجویی را دریافت میکنند، میتوانند تا ۱۲۰ روز در سال را به صورت تمام وقت و یا ۲۴۰ روز از سال را به صورت نیمه وقت در یکی از موسسات آلمان به کار بپردازند.
نظرات بسته شده است.