شرایط تحصیل پزشکی

در کشور کانادا، رشته های پزشکی و دندانپزشکی به دلیل اعتبار زیاد جزء پرطرفدارترین رشته های دانشگاهی کانادا محسوب می شود. دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاههای کانادا هستند باید ابتدا ۲ تا ۴ سال در یکی از دانشگاه های این کشور، در رشته های مرتبط با پزشکی همچون علوم تجربی، زیست شناسی، روانشناسی و ……. تحصیل نمایند و مدرک کارشناسی این رشته ها را دریافت نمایند پس از آن باید در آزمونی به نام  MCAT ( Admisson Test Medical College ) ( آزمون سراسری پزشکی ) شرکت کنند و در صورت قبولی وارد دانشکده های پزشکی می شوند در این حال دانشجویان پس از ۴ تا ۵ سال تحصیل در دانشکده های پزشکی، مدرک خود را دریافت می کنند. پزشکان و دندانپزشکان و پزشکان داروساز دارای بالاترین سطح درآمد در کانادا هستند.

از شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در کشور کانادا، دارابودن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی، معدل بالای ۱۵ و دارا بودن مدرک آیلتس می باشد.

دانشجویان بین المللی برای برقراری ارتباط با افراد و همچنین رفع نیازهای خود در کشور کانادا، باید به زبان انگلیسی کانادایی آشنایی پیدا کنند که در این صورت دانشگاه های کشور کانادا برای دانشجویان بین المللی، دوره های آموزش زبان کانادایی نیز برگزار می کنند. شرایط ورود به دانشگاه های پزشکی کشور کانادا، بسیار رقابتی و محدود است.

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا حدود ۶ سال طول می کشد که یک دوره آموزش عملی که ۴۸ هفته زمان می برد را هم شامل می شود. دانشجویان این دوره آموزش عملی را در یک کلینیک یا بیمارستان معتبر سپری می کنند.

مزایای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا

1-پایین بودن هزینه تحصیل

۲-بورسیه های دانشگاهی و دولتی

۳-دارا بودن دانشگاه های معتبر علمی و مورد تایید وزارت بهداشت و وزارت علوم ایران

۴-اجازه کار دانشجویی همزمان با تحصیل

۵-امکان دریافت اقامت دائم بعد از اتمام تحصیل

۶-امکان استفاده از خوابگاه و تحصیل به زبان انگلیسی

مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش تحصیل پزشکی در کانادا

-رزومه تحصیلی

-ریزنمرات و معدل بالا

-مدرک زبان انگلیسی مانند تافل، آیلتس

-آزمون های دیگری که ممکن است دانشگاه خاصی برگزار کند.

-آزمون MCAT  و آزمون های مرتبط با رشته پزشکی مانند  CASPer

-توصیه نامه از ۲ یا ۳ استاد

-انگیزه نامه تحصیلی

-مدارک دیگر که ممکن است برخی دانشگاه ها از دانشجو درخواست کنند.

هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا

هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا در هر سال تحصیلی حدود ۱۱۹۰۰ دلار کانادا می باشد که این هزینه با توجه به دانشگاه و همچنین مقطع تحصیلی متغیر می باشد. دانشجویان می توانند در طول تحصیل خود در کانادا از بورسیه تحصیلی و وام های دانشجویی استفاده کنند و در طول ترم تحصیلی، هزینه های تحصیلی خود را به صورت اقساطی پرداخت کنند و حتی می توانند ۲۰ ساعت در هفته کار کنند و به ازای هر ساعت کار حدود ۹ تا ۱۳ دلار حقوق دریافت می کنند که این مبلغ به راحتی بخشی از هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی دانشجو را تامین می کند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا

آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات

ارائه مدرک زبان

ارائه گواهی سلامت پزشکی

ارائه گذرنامه معتبر

ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

معرفی یک حساب بانکی معتبر جهت اثبات پشتوانه مالی

دانشگاه های پزشکی کانادا

1-دانشگاه تورنتو: دوره ۴ ساله پزشکی به زبان انگلیسی

۲-دانشگاه مک گیل: دوره ۴ ساله پزشکی به زبان انگلیسی

۳-دانشگاه بریتیش کلمبیا: دوره ۴ ساله پزشکی به زبان انگلیسی

۴-دانشگاه مک مستر: دوره ۳ ساله پزشکی به زبان انگلیسی

۵-دانشگاه مونتریال: دوره ۴ تا ۵ ساله پزشکی به زبان فرانسه

برخی از ویژگی های تحصیل در کانادا

-اعتبار علمی بالای دانشگاه های کانادا

-شرایط کاری مناسب بعد از اتمام دوره تحصیلی

-هزینه های مقرون به صرفه تحصیل و زندگی در مقایسه با برخی از کشورهای اروپایی و کشور آمریکا

-وجود جامعه بزرگ دانشجویان ایرانی که مشغول به تحصیل در کانادا هستند.

مشاورین پارس ویزا اماده ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه نحوه اخذ پذیرش و روادید به شما عزیزان میباشد.همین حالا برای اخذ ویزای تحصیلی با ما تماس بگیرید : 07136341895
برچسب ها

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *